torstai 7. syyskuuta 2017

JuorujaNyt blogissani alkaa uusi sarja nimeltään paikallisjuorut. Arvoisat valtakunnan lehdet tietävät kertoa, että Apulanta Oy ja Sipe Santapukki ovat ostaneet Munkkiniemestä vanhan kiinteistön. No, mehän se on tiedetty jo pitkään. Nyt vain odotellaan uusia muusikkonaapureita, kun Ville Valokin myy omaa Munkkiniemen viljasiiloaan pois. Mutta mepäs tiedetään vielä enemmän kuin Kauppalehti tai Iltalehti.


Isolle tontille on myyty samalla lisärakennusoikeutta ja lupa kattaa useamman asunnon kiinteistön. Tiedetään täällä sekin, ketkä ovat rakennusoikeutta ostaneet, mutta eipäs kerrota. Sen kyllä saa selville ihan julkisista asiakirjoista, joten uteliaat voivat sen selvittää.


Jaa, että mikä Santapukki ja mikä ihmeen Apulanta... No olkoon, ehkä minun juoruillani ei kannata vielä perustaa juorublogia. Mutta hyvä yritys, eikö? Nyt vain ruvetaan seuraamaan, miten Santapukin remontti edistyy, sillä sitähän talossa kyllä riittää. Ehkä tämä juorusarja kuitenkin päättyy tähän.

2 kommenttia:

  1. Ihana talo, ihana juoru!

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu, jos talo pääsee taas kukoistamaan. Puutarhakin on ihana. Siellä olemme istuskeleet ravintolapäivänä syömässä vegaanijäätelöä.

    VastaaPoista