keskiviikko 14. syyskuuta 2016

KummitustaloMeidän nurkilta löytyy kummitustalo... tai oikeastaan enää hiiltyneet rippeet.


Vuosi sitten kirjoitin blogissani kulmakuntamme väriläiskästä. Ennustajaeukkona arvelin, että jos taloa ei siivota niin kohta se roihahtaa jonkun toimesta. Laitoin viestiä kaupungin kunnossapitoon ja jonkin ajan kuluttua paikkoja vähän siivoiltiinkin. Lopputulos on kuitenkin tässä. 

Viikko sitten vanhempi teini meidän kylän toiselta nurkalta laittoi tekstiviestiä ja kyseli, mitä tapahtuu kun kuusi paloautoa menee pillit vinkuen. Me emme olleet kotona, joten arvuuttelimme vain missä savuaa. Muutaman tunnin päästä tuli uusi viesti ja ilmoitus, että autiotalo on palanut maan tasalle. Se sijaitsee aivan päiväkodin vieressä, joten kyllä lapset ovat varmaan ihmetelleet näkymää. Ihan se näytti kummitustalolta.

http://blyygiblumsteri.blogspot.fi/2015/09/kulmakunnan-varilaiska.html


Tänään kun tulin pyörälenkiltä niin huomasin, että muutamassa päivässä loputkin on korjattu pois ja tyhjää on piha täynnä. Sen pituinen se... toivottavasti sanoo tämä ennustajaeukko, sillä paikalla on oviaukko ja sen takana vielä jotain romua. Aika houkutteleva sekin. Minä en uskaltanut kurkistaa sisälle, mutta samaan aikaan tuli paikalle lenkkeilevä palomies savunhajun johdattelemana. Hän kävi kurkistamassa luukusta ja raportoi minulle. Seuraan tilannetta kuin kunnon kotiseutupoliisi konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti