perjantai 2. kesäkuuta 2017

Ravintolasuositus Tallinna: SaltLounastimme Tallinnassa ravintola Saltissa, jonka osoite on Vase 14. Ravintolaan ei eksy vahingossa vaan se pitää etsiä. Sijainti Faehlmannikadun ja Vase kadun risteyksessä on matkalla vanhasta kaupungista Kadriorgin puistoon. Ravintola on kerrostalon alimmassa kerroksessa. Muutaman ulkona olevan terassituolin lisäksi ravintolassa sisällä on noin 30 asiakaspaikkaa. 


Ruuan valmistusta avokeittiössä voi seurata omalta paikaltaan. Avokokkaus tekee tilan melko lämpimäksi varsinkin, jos ravintola on täynnä, niinkuin se oli ainakin meidän käyntimme aikaan. 


Ravintolan palvelu oli todella ystävällistä. Meille järjestyi lounaspaikat, vaikka emme olleet varanneet paikkoja etukäteen. Englanti sujui näppärästi ja listalta löytyi sopivaa syötävää. Minun pihvini oli erinomainen ja seuralainen kehui omaa sienirisottoaan. Ruuan kanssa tarjoiltu leipä oli maistuvaa.


Lounashinnat olivat oikein edullisia. A la carte listan ruuat olivat ihan kohtuuhintaisia. Viinejä emme tällä kertaa maistelleet.


Saltia voi lämpimästi suositella ruokien ja palvelun puolesta. Ainoa miinus on paikan sijainti. Saltiin ei poikkea yhtä näppärästi kuin esim. vanhan kaupungin kuppiloihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti