perjantai 20. maaliskuuta 2015

Deittimeitti

Olen mieheni kanssa tutustunut deittinetissä aikana jolloin kovin moni ei edes tiennyt moisesta treffipaikasta. Seurusteluajan sähköpostikirjeenvaihto on tallennettu kirjaksi. Kirjan sain häiden jälkeisenä aamuna mieheltäni huomenlahjana kauniisti punaisilla silkkinauhoilla paketoituna ja itse tehdyllä sinetillä suljettuna.

Muitakin mukavia muistoja on tallessa tuolta ajalta. Kirjahyllyssä on ollut kuivumassa kihlajaiskukkakimppu, joka oli pöydällä mieheni kosiessa. Värit ovat haalistuneet ja pinta pölyyntynyt. Mutta muistot ovat olleet mukavia. Olen säilyttänyt myös hääpäivänä käyttämäni stay up sukat.


Varastosta löytyi siivouksen yhteydessä vanha taulu, joka ei ole ollut vuosiin seinällä. Summa summarum, miksipä ei yhdistäisi kaikkia näitä..

Ystäväni tarttui tuumasta toimeen. Lupasin hänelle vapaat kädet toteuttaa taulu, jossa on yhdistettynä näitä tärkeitä muistoja vuosien varrelta. Lisänä oli paperille tulostettuna deittinetin ilmoitus ja kaksi ensimmäistä sähköpostia, joilla suhteemme mieheni kanssa alkoi.


Tänään valmis taulu sitten saapui kotimme seinälle. Kunniapaikka on tietysti makuuhuoneemme seinällä.


Taulun puu on rakennettu kihlajaiskukkakimpun kukista. Linnuissa on sukkien pitsiä, kukkakimpun koristenauhaa, silkkinauhaa joka oli kirjan ympärillä sekä suikaleita meiliprinteistä. Maassa on lisää printtejä ja palasia sinetistä. Kaikki tärkeät asiat on saatu turvaan taululasin taakse. Ihanaa kun on tällainen ainutlaatuinen taulu, jolla on oma tarinansa.


Taulun tekijä on sama ystäväni, joka on maalannut sängynpäätymme Iranista tuomamme silkkimaton teemaa mukaellen. Uusi taulu täydentää tätä sarjaa.


Ehkä ihmettelet mitä tapahtui alkuperäiselle taululle. Kuva oli maalattu Unkarissa ottamastani valokuvasta. Se on tallessa odottamassa tulevaa käyttöä. Taulun lasi meni rikki, kun kehyksiä aukaistiin ja yritettiin saada uudelleenkäyttöön. Eli kierrätys ei ihan täydellisesti onnistunut, mutta lopputulos oli hyvä ja taulusta tuli ihana.

3 kommenttia: