Viikonlopun ruokalistalla on herkkuja maailmalta. Alkupaloihin laitettiin viimeiset palat Italiasta viikko sitten tuotua juustoa paprikan seuraksi. Kiva oli muistella onnistunutta Rooman matkaa.
Alkupalojen seurana meillä oli Ranskasta tuotua valkoviiniä.
Pääruuaksi tehtiin uunissa sienimunakasta.
Munakkaan päälle laitettiin tuoreen timjamin lisäksi Campo de' Fiorilta ostettuja kuivattuja kirsikkatomaatteja ja yrttimaustetta.
Välillä katsottiin 1953 valmistunut Audrey Hepburn & Gregory Peck mustavalkoelokuva Loma Roomassa. Moni asia on Roomassa pysynyt entisellään, kuten Colosseum, vespat, ulkokahvilat jne. Mutta sentään ratikan malli on muuttunut.
Jälkiruuaksi avasimme ystävien Skotlannista lähettämän pikkuleipäpaketin.
Melkein oli olo kuin pienellä ulkomaan lomasella!
Onneksi sentaan nuo alkupalojen ruisraksut ovat suomalaisia.
VastaaPoistaTäysin suomalaista oli lisäksi ainakin vapaana viipottavien onnellisten kanojen munat, joista munakas oli tehty ;)
VastaaPoista