sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Munia virpojille ja kranssi oveenToimme Tallinnasta pääsiäiskarkkeja. Toiveikkaasti ajattelimme, että palmusunnuntain virpojia olisi liikkeellä vielä kotiin palattuamme iltapäivän tunteina. Mutta taisivat olla kaikki tuhlaamassa palkkarahoja Hulluilla päivillä. Yhtään virpojaa ei nähty edes vilaukselta. Kalevin karkit säästyivät pääsiäiseksi. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun meiltä ei kukaan lähtenyt virpomaan. Ensi vuonna kyllä palataan taas vanhoihin perinteisiin. Ainakin isovanhemmat pitää toivotella tuoreeks ja terveeks.


Tallinnan kukkatorilta löytyi kaunis pääsiäisaiheinen kranssi oveen ripustettavaksi. En ole vielä päässyt selvyyteen ovatko munat aitoja vai jäljitelmiä. Todennäköisesti jotain keinotekoista. Lisäksi toin torilta suosikkejani valkoisia oksaruusuja. En tiedä onko se oikea nimi, mutta yhdessä oksassa on monta pientä ruusun kukkaa. Ne ovat niin kauniita maljakossa.

Turistilokit lensivät Toompean mäellä innokkaasti tutkimaan, mitä hyvää kassista löytyy. Toivottavasti ovikranssin munat eivät olleet tämän lokin tuotoksia. Oikeasti en edes tiedä, miltä lokin munat näyttävät..

2 kommenttia:

  1. Onneksi virpojat liikkuivat eilen, tänään olisivat noidat peittyneet lumen alle. Mutta kevät keikkuen tulevi, kai.

    VastaaPoista
  2. Katso blogistani kuinka puutarhatontun kävi tämän päivän myräkässä... En tiedä tuleeko kevät vielä :(

    VastaaPoista