lauantai 28. maaliskuuta 2015

Seela Sellan Aamu

Yksi unelmani on toteutunut. Olen nähnyt Seela Sellan livenä näyttämöllä. Hän on TV:stä tuttu ja naistenlehdissä esillä. Olen törmännyt häneen kerran koiran kanssa pankin tuulikaapissa rahaa nostamassa. Seela rupatteli ystävällisesti koiransa kujeista kuin kuka tahansa naapuri ilman diivan elkeitä. Eikä hän toisaalta yrittänyt muuttua näkymättömäksikään. Kiehtova persoona ja täynnä karismaa.


Kävimme Kansallisteatterin Willensaunassa katsomassa näytelmän Aamu, jossa Sella näytteli pääosaa. Tarina sinältään ei ollut maata mullistava, mutta Sellan näyttelijätyötä oli hieno seurata. Hän oli aika huikea näky nahka-asussa ja varmaan 15 sentin piikkikorolla varustetuissa saapikkaissa. Varsinkin väliajan jälkeen roolin seuraaminen suorastaan koukutti. Täytyy kyllä sanoa, että myös Terhi Panula osasi hommansa hienosti. Heikki Pitkäsen putkimies oli tosi mainio tyyppi. Ainoastaan Cecile Orblin saa vähän vielä vanheta ennen kuin ylinäytteleminen ja turha säntäily tasottuu. Mutta hyvää varmaan tulee kun saa rauhoittua roolinsa kanssa.


Erityismaininta siitä, että näytelmän kengittäjä onnistui tehtävässään erinomaisesti. Sellan piikkikorkosaapikkaat olivat hienot, Panulan saapikkaissa oli särmää ja putkimiehen duunikengät sopivat rooliin mainiosti. Lava on sen verran lähellä katsojia ja silmien korkeudella, että kenkiin tuli kiinnitettyä tavallista enemmän huomiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti