maanantai 2. maaliskuuta 2015

MuffinssejaMeidän perheen juniorileipuri innostui synttärilahjaksi saamastaan muffinssikirjasta. Viikonlopun kunniaksi päätettiin perehtyä johonkin hyvältä ja helpolta tuntuvaan ohjeeseen. Suklaamuffinssit oli jo testattu useaan kertaan. Ei siis sellaisia. Monessa ohjeessa oli sen verran vaativia osioita, että varmimmalta vaihtoehdolta tuntui tiikerimuffinssit. Ideana oli tiikerikakun tapaan saada aikaiseksi raidallinen leivos.


Kaapista löytyi täysin käyttämättämänä vuosikausia maannut kodinkone, joka pestiin ja puunattiin koristelukäyttöä varten. Meidän perheessä ei ole viime vuosina juuri leivottu kermakakkuja. Lapset ovat olleet enemmän jäätelöjen kuin täytekakkujen perään. Voisikohan tuolla truutalla muuten tehdä jäätelöstä koristeluja? Ehkä onnistuisi pehmeähköstä sellaisesta.. Täytyy varmaan kokeilla uudenlaisia jäätelöannoksia.


Hyvin muffinssit valmistuivat ja koristelu oli kivaa. Välillä saatiin kyllä lennätettyä kermavaahtoa onnistuneesti matkojen päähän, mutta suurin osa sinne minne oli tarkoituskin. Kaakaolla viimeisteltiin ulkonäkö.


Meidän mielestä lopputulos oli onnistunut ja maistuva. Isovanhemmat pääsivät herkuttelemaan meidän kanssa.


Tiikerin raidat olivat juuri niinkuin pitikin.


Ehkä jotain tällaista ensi kerralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti