sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Taideravintola Quiero VerteAurinkoisena ravintolapäivänä 20.5 avasi ovensa yhdeksi päiväksi taideravintola Quiero Verte. Studio Vertessä kampaaja, maskeeraaja, taiteilija Miila Hyökki on laittanut esille värikkäitä töitään. Miilan töiden vaihtuva näyttely ilahduttaa ympäri vuoden hänen asiakkaitaan, kun he tulevat studioon uudistamaan hiuksiaan.


Ravintolapäivänä Verten valtasi Miilan lisäksi neljä iloista espanjalaista kokkia. 


Aroa, Álvaro, Avaro ja Alba tarjoilivat herkullisia espanjalaisia ruokia ja juomia. 


Miila on meidän teinin vakikampaaja ja paikka meille ennestään tuttu. Verte on osallistunut aiemminkin ravintolapäivään. Osaisimme siis suunnistaa ravintolapäivän parhaaseen ravintolaan. Tälläkään kerralla emme joutuneet pettymään. Ihana lattarimusiikki, letkeälanteinen tanssija, suussa sulavat herkut ja ystävällinen ilmapiiri takasivat loistavat puitteet onnistuneelle ravintolapäivän vietolle. Tupa oli täynnä taiteen ja ruuan ystäviä.


Lautaset täynnä tapaksia siirryimme viereiseen puistoon nauttimaan Espanjan herkuista ja auringonpaisteesta. Muutama muukin istuskeli siellä piknikillä.


Ruoka oli todella erinomaista. Leppoisaa päivää saattoi jatkaa vaaka-asennossa puiston penkillä taivaalle tuijotellen ja ruokaa sulatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti