sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äitienpäivän herkkuja



Äitienpäivän lounas valmistui neljän naisen voimin. Alkupalaksi maistelimme ruiskippoja porotäytteellä. Neljästä erilaisesta hillosta sai valita mieleisensä makua antamaan. Salaatin sai jokainen kerätä itse tarjolla olevista tuoreista vihanneksista ja juustoista. Pääruoka possupaistin kanssa kävi hyvin yhteen muheva perunamuussi. Saaristolaisleipä oli kaikkien suosikki.


Jälkiruokia tuumattiin pitempään. Lehdestä löytyi houkutteleva omena-murupiirakka. 


Koska kokkeja oli monta, niin työläämpikin piirakka saatiin rivakasti yhteistyöllä valmiiksi. Piirakkaa varten valmistettu omenakompotti oli muuten hyvän makuista myös possun kanssa. 


Piirakka onnistui erinomaisesti ja...


...maistui taivaallisen hyvältä kerma-mascarponevaahdon kanssa.


Auringon paistaessa terassilla oli mukava nauttia lämmöstä pikku vatsa pullollaan herkkuja.


Aurinkoista äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti