torstai 9. heinäkuuta 2015

The Cock - suosittelenThe Cock ravintolan avaaminen keväällä on huomattu. Se on ollut ravintolamaailman The Tapahtuma. Paikan  Fabianinkadulla Helsingissä ovat löytäneet niin satunnaiset matkailijat kuin ruokafriikit. Pitihän se sitten katsastaa. Asiantuntijana retkellämme toimi teini 21v. 

Sisääntulo sujui jouhevasti rennon lippisherran johdattelemana. Pöytäpaikka oli etukäteen varattu klo 17. Hyvä niin, sillä miltei koko ruokailumme ajan oli aina joku jonottamassa paikkaa. Yläkerran sali on viihtyisä ja valoisa. Alakerrasta löytyi lisää paikkoja. Keittiö on auki miltei puolille öin joten iltavirkutkin ehtivät syömään.

Ruokalista oli luettavissa seinältä sekä pöytäversiona. Lista ei ole pitkä mutta tarjoaa hauskoja mahdollisuuksia kokeilunhaluisille kohtuuhintaan. Kukot pyörivät uunissa ja ostereitakin voi kokeilla. Ravintola suosittelee ryhmiä jakamaan annokset porukalla ja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja.


Me söimme savukalasalaatin ja hyvää oli, raikas ja maistuva. Salaatti oli niin runsas että enää ei jaksanut jälkiruokapöytään koskea. Kympillä olisi voinut ladata herkkupöydästä vaikka millaisen latingin. Täytyy ottaa joskus jälkiruoka pääruokana :)


Asiantuntijalausunto ravintolasta oli, että "ihan hyvä" mikä minusta tarkoittaa sitä että sinne pitää ehdottomasti päästä uudelleen. Porukka kasaan, pöytävaraus peliin ja yhdessä maistelemaan!  Lämpimästi suosittelen kokeilemaan The Cock ravintolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti