torstai 16. heinäkuuta 2015

Aikuisparkki LinnanmäelläTeinit sanoi, että parasta Linnanmäellä on Kingi ja Ukko, mutta minä sanon, että parasta on Aikuisparkki. En edes tiennyt, että Lintsiltä löytyy nurkka, jossa voi rauhassa pötkötellä säkkituolissa tai aurinkotuolissa tai lueskella lehtiä pöydän ääressä. Mutta nyt löytyi. Tilaa oli kovasti. Ihme ettei siellä ollut enempää väkeä. Ehkä vapaat aikuiset istuivat tuoppien äärellä.


Minä perustin toimistoni säkkituolin uumeniin. Sieltä käsin jakelin pelilippuja, suunnistusohjeita, rahaa, ruokaa, heiluttelin tervehdyksiä Kingissä punttejaan tuulettaville, kuuntelin vuoristoradan kiljuntaa jne. Oli muuten rentouttavin Lintsiretki vuosiin. Teiniserkukset ovat siinä iässä ettei jonottamisessa tarvitse enää tukea tai laitteissa aikuista esiliinaa. Nyt voin lähteä milloin vain uudestaan. Minulle riitti laitteista ilmainen Panorama. Linnanmäellä kun on tullut vierailtua jokunen kerta. Sieltä yläilmoista käsin kerrattiin reissun aluksi, mistä mikin laite löytyy ja sitten vain menoksi. Aikuisparkki löytyy esiintymislavan läheltä.


Linnanmäki on ollut tällä viikolla täynnä Gymnaestrada väkeä. Heitä oli esiintymässä, mutta myös huvittelemassa. Laitteisiin oli jonkinmoiset jonot. Neljä laitetta ehti jonottaa parin tunnin aikana. Ratikat kaupungilla täyttyvät välillä ääriään myöten kun voimistelijat siirtyvät paikasta toiseen. Meidän reissulla nähtiin voimistelijoita Brasiliasta, Sveitsistä, USAsta, Ruotsista, Slovakiasta, Norjasta jne. jne, iso tapahtuma.

2 kommenttia:

  1. Tuohan onkin sopiva "laite" herkkävatsaiselle, pitääpä laittaa korvan taakse.

    VastaaPoista
  2. Minusta se on huippulaite myös huonojalkaisille ja korkeanpaikankammoisille :)

    VastaaPoista