torstai 25. joulukuuta 2014

Joulupäivä
Joulun kunniaksi pistettiin pystyyn jouluorkesteri. Soittimia haalittiin kaapeista ja pyyhittiin pölyt pois. Harmoni odotti nurkassa. Kitara viritettiin yhteensopivaksi. Sovitukset tehtiin porukalla. Nokkahuilulla ja ksylofonilla saatiin hyvä täydennys säestykseen. Rytmiryhmään kuului tottulakin kellot ja iPadilta etsitty rumpusetti. Kauneimmat joululaulut vihkosta löytyi sopivia lauluja ja osa meni ulkomuistista. Minusta olimme hyviä ja ainakin minulla oli hitsin kivaa.


Laulajia olisi saanut olla enemmänkin kun kaikki soittajat keskittyivät niin soittimiinsa ettei laulamaan oikein kerinnnyt. Huomenna jatketaan. Ehkä saadaan lisää laulajia.


Joulupäivän herkkuina syötiin ainakin porkkanalaatikkoa ja imellettyä perunalaatikkoa. Ilman lihapullia ei lapset pärjää. Aikuisille kinkkua, graavilohta, silliä, rosollia, salaatteja jne. siis sen seitsemät sortit. Enkä voi ottaa kunniaa itselleni. Pääkokkina häärää 85-vuotias pirteä mestarikokki.


Pakkasta on ollut reilu kymmenen astetta. Tulta on pidetty yllä, että mökki pysyy lämpimänä. Päivällä kävelylenkillä tuulikin vähän palelsi poskipäitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti