maanantai 2. tammikuuta 2017

AlennusmyynneilläUgh, olen antanut kaikkeni tämän vuoden alennusmyynneillä. Onneksi tätä urheilulajia ei tarvitse usein harrastaa. Olen jo useana vuonna etsiskellyt itselleni talvitakkia vanhan Joutsenen untuvatakin tilalle. Samanlaisen olisin ostanut, jos olisin löytänyt alennuksella. Inhoan palella talvipakkasilla ja siksi hain lämmintä. Tällä kertaa untuvat jäivät kauppaan ja ostin edullisemman version. Takeista olivat koot melkolailla vähissä. Uudessa takissa väri on vähän arka vaalea ja pesuohjeissa vielä lukee, että vesipesu ei käy. Kaikkia näitä ohjeita uhmaten päätin elää riskaabelia elämää ja otin takin kun se miellytti silmää. On sitä ennenkin pesty vesipyykkiä, vaikka lapussa lukee, että älä ihmeessä. Katsotaan kuinka käy.

Ps. Tässä yleisön pyynnöstä vielä kuva uudesta takista. Se on ihanan kevyt, mutta ei tietysti yhtä lämmin kuin untuvatakki.

8 kommenttia:

 1. Nykyaan ne laittaa vaikka mihin vaatteisiin tuon ei vesipesua lapun. Yllattaen yksissa mihenkin paremmissa housuissa oli semmonen! En tietty huomannut ja pesin ihan koneessa ja pikkasen ryppyja tuli, eika tahdo kunnolla silittaessa lahtea pois. Mutta jos olisin kasin pessyt olisi ollut ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin myyjältä tuosta vesipesusta ja hän totesi että todennäköisesti mitään katastrofia ei tapahdu.

   Poista
 2. Kuva olisi kiva! Minullakin on käytössä vuosia vanha Joutsen ja aina pakkaskeleillä kaivan sen kaapista eikä palella. Sääennuste lupaa taas kylmää ja silloin ei ole untuvan voittanutta...

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen, kiitos kuvasta! Olisiko vesipesukielto tuon kauluksen vuoksi jos ei ole irrotettava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluksen saa kyllä helposti irti, mutta myyjä epäili että sisävuori saattaa kutistua, jos kovasti intoutuu pesemään.

   Poista