maanantai 28. marraskuuta 2016

MestarimaalariKun on seurannut loistavien maalarien työskentelyä, niin alkaa itsekin uskoa olevansa melkoinen mestarimaalari. Vaatteissa olevista maalipilkuistakin saa lisää uskottavuutta omalle maalarin uralleen.


Nythän on kyllä niin, että en kuvittele olevani taidemaalari vaan minun työni painottuu seinien maalamiseen. Väen vähetessä talosta tulee koko ajan uusia huoneita työn alle. Nyt on teinin huoneen maalaus menossa jo ainakin viidettä päivää. Kangastapetit imevät kiitettävästi maalia ja työpäivän päälle ei isoa pinta-alaa ehdi yhdessä illassa maalaamaan. Työ on kyllä siitä mukavaa, että kättensä jäljen näkee heti...välillä vähän väärissäkin paikoissa. En ymmärrä missä välissä ehdin sutaista kattoonkin pitkän viirun, vaikka seiniin tähtäsin. Minulla taitaa olla aika lennokas tyyli. Sitä se teettää tämä luomisen into! 

5 kommenttia:

 1. Tulisitko meillekin maalaaman? Nyt kun on yli 10 vuotta asuttu niin seinat jo paikoin nuhrantuneet. Isanta ei maalaamisesta tykkaa. Varejakin olisi kivan vahan saada kun kaikki on valkosta rakentajan jaljilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa kohta olla kiintiö täynnä taas tälle vuodelle. Ensi vuonna on sitten uusi kiintiö. Jotenkin tämä homma vain on enemmän minun heiniä meidän perheessä. Seinän maalaaminen on ok, mutta katon maalaaminen on ihan vihon viimeinen homma.

   Poista
  2. Meilla ei kumpikaan halua. Seinat jaa nuhruisen vakoiseksi.

   Poista
 2. Ugh, alkaa jo kädet olla aika lailla finaalissa. Ei olisi minusta ammattilaiseksi. Tätäkin projektia olen siirtänyt jo sievoisen ajan, kun tiesin sen työläyden. Yksi huone vielä odottaa tämän jälkeen...ja ehkä sitten kierros täytyy aloittaa uudelleen.

  VastaaPoista