lauantai 5. marraskuuta 2016

Kylpylä SaimaaViikonloppuretkemme suuntautui tällä kertaa Saimaan rannalle. Kylpylä Saimaa Imatran lähellä on meille tuttu paikka, sillä olemme viihtyneet täällä aiemminkin. Viihdekylpylä aukesi neljä vuotta sitten ja silloin tulimme katsomaan Suomen uusinta ja hienointa kylpylää.


Meillä on käytössä huoneisto olohuoneelle, makuuhuoneella ja saunalla. Värit ovat tyylikkään hillityt, aivan minun makuuni. Valtavalta parvekkeelta on hyvä näkymä Saimaalle. Edellisellä kerralla oli niin pimeää ettemme oikein hahmottaneet ympäristöä. Kiva nähdä maisemat. Ympärille on rakentunut myös kauppakeskus ja kaikenlaisia aktiviteettipuistoja sekä golfrata.


Yleisnäkymä on avara ja siisti.


Allasosastolla on puolen tunnin välein soivat suihkulähteet. Nuorisolle vauhtia tuo pari vesiliukumäkeä. Pienelle väelle on matalat altaat. Eläkeläiset voivat kuplia porealtaissa tai mistä nyt kukin sitten tykkää. Ulkona on hirsisauna ja jacuzzi. Minusta oli kiva istua poreammeessa katsomassa valo ja vesi showta. Uimisen lisäksi voi mennä vaikka keilaamaan tai luistelemaan.


Ruokapaikkoja kylpylässä on useita. Meillä ei ollut niin kova nälkä ja poikkesimme uinnin jälkeen pikku iltapalalla ketjuravintola O'learyssä.


Jälkiruoka löytyikin sitten omasta huoneesta ja tietysti myös hyvää seuraa :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan ihanalta! Eipä ole tullut koskaan tuollakaan käytyä, mutta ilmeisesti vierailun arvoinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kylpylöistä monipuolisin ja viihtyisin. Mutta enpä niin monessa ole ollutkaan. Minusta vierailun arvoinen!

   Poista
 2. Aika hieno! Siis ihan pesukonekin tuolla kylpparissa vai?
  Kylla te ehditte joka puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesukone, tiskikone, uuni, jääkaappi ja ihan kaikki muukin mitä tarvitsee. Parveke on varmaan ihana kesällä.

   Poista