perjantai 18. marraskuuta 2016

Jälki jäiMinna Tervamäki on mielettömän upea ja sielukas tanssija. Olen nähnyt hänen esittävän yhdessä haitaristi Kimmo Pohjosen kanssa teoksen Bright Shadow. Se on varmaan upein taidekokemus, jonka olen viime vuosina kokenut.


Tähtitanssija on jäänyt eläkkeelle Suomen Kansallisbaletista vuonna 2012, mutta hän jatkaa uraansa koreografina, tanssijana ja rajojen murtajana.


Tällä kertaa hän tarjosi elämyksen kuvataiteilija Hannaleena Heiskan kanssa. Heidän neljän teoksen sarjansa nimeltään Jälki esitetään Espoon Modernin taiteen museo EMMAssa. Pääsimme mukaan seuraamaan sarjan toista osaa. 


Tässä osassa liikuttiin varsin mustavalkoisissa tunnelmissa. Hienolla tavalla Tervamäki ja Heiska haastoivat kaksi erilaista maailmaa vuoropuheluun keskenään. Esitys oli koukuttava ja nyt jo odotan seuraavan osan näkemistä. Osa kolme esitetään 26.11.2016 klo 14.00 ja viimeinen osa 27.11. Sisäpiirin tietona kuulimme, että ensi kerralla värit räiskyvät.


Fiilis on jännittynyt kuin Salkkareiden jatko-osaa odotellessa... no oikeasti en tiedä mitään Salkkareista, mutta tätä jatko-osaa kyllä TODELLA odotan! Museokortilla EMMAan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti