keskiviikko 19. elokuuta 2015

Matkamuistoja RanskastaParhaimmat matkamuistot Ranskasta taisivat olla nämä kuoret ja kotilot, joita keräsimme Bretagnen rannoilta. Teini erityisesti kunnostautui etsimään erinäköisiä ja kokoisia yksilöitä. Samalta rannalta toimme uusia kiviä japanilaiseen puutarhaamme.


Muutakin löytyi matkan varrelta laukut täyteen. Ihan ei saatu puutarhakalustoa mahtumaan laukkuun, vaikka olisi tehnyt mieli, mutta tiiviisti pakattuna kivoja ja tarpeellisiakin juttuja tuotiin. Hankimme uudet sadetakit ja teinille löytyi pitkä raitamekko. Juustoja ja makkaroita tuotiin herkkuhetkiin. Osteriveitsi löytyi turistiosastolta. Samppanjalasejakin tuli kylkiäisenä ja ehjinä saatiin nekin kotiin. Teini ilmoitti tarvitsevansa opiskelijaboksiin kunnon lasit.. Minulla on joku päähänpinttymä, että matkalta täytyy ostaa aina uusi shampoo ja hammastahna. Vaihtelua kotimaiseen tarjontaan.

 

Ranskalaiset ystävämme olivat teettäneet meille kipot omilla nimillämme. Ne tulivat pakkauksissa ehjänä.


Asterix kokoelma sai vähän täydennystä.


Kyllähän niitä kuohuvapulloja tuli mukaan muutama ja siideripullo ja marc pullo jne. Vähän jännitti Helsinki Vantaan kentällä saammeko märän matkalaukun hihnalta, mutta mitään ei mennyt rikki.
Juustot on jo syöty, mutta muuta on vielä jäljellä. Ranskan shampoolla tukkaa pestessä on kiva muistella matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti