keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Venäläisiä klassikoita


Meille saapui vieraita Venäjältä. Kuulimme heiltä viimeisimmät juorut naapurista. Nyt tiedetään Putinin lasten lukumäärä ja naissuhteet. Venäjän taloudellinen tilanne ja Ukrainan uutiset selvitettiin saunan lauteilla toverihengessä. 

Tuliaisiksi saimme venäläisiä klassikoita. Kirjan alkusivuilla pystyi tutustumaan venäläisten pyhimysten elämään. Pidin kirjan sisällöstä kovasti. Tummalla suklaalla päällystettyjä kuivattuja marjoja ja hedelmiä löytyi sisäsivuilta. 


Muitakin klassikoita saatiin juoman muodossa. Auttoivat varmaan ratkaisemaan poliittiset ristiriidat :) No ei vaiskaan. Hyviä tyyppejä olivat ja pullot ovat vielä korkkaamatta. Miehiin tutustuttiin aikoinaan harrastuksen kautta. Seuraavalla kerralla Suomeen tullessaan lupasivat ottaa vaimot mukaan shoppailemaan. Meille on luvattu venäläisessä banjassa löylyt ja datsassa petipaikka kun suunnistetaan vastavierailulle.

2 kommenttia:

  1. Anteeksi uteluni mutta saunan lauteilla...

    VastaaPoista
  2. Olivat kovia poikia saunomaan ja miehet jatkoivat syventäviä keskusteluja lauteilla. Juu, en tunnusta että olisin ollut tirkistelemässä.. tai salakuuntelemassa. Tiivistelmän keskustelusta sain myöhemmin. Utelias ei tieltä eksy :)

    VastaaPoista