lauantai 9. toukokuuta 2015

Pirittan parsaaAurinkoisen lauantaipäivän innoittamana kansa täytti Tokoinrannassa sijaitsevan Pirittan terassin. Tuuli oli sen verran vilpoinen, että me päätimme lounastaa sisätiloissa. Innostuimme erityisesti Pirittan parsaviikkojen listasta.  Ruokalistalta löytyi useita eri parsavaihtoehtoja. Voin suositella parsaa härkäpihvin kanssa. Parsa oli maukasta ja pihvi samoin. Kastikkeen kaavin leivällä viimeistä pisaraa myöten.


Lounaslistalta löytyi edullisia ja hyviä vaihtoehtoja kuten herkullinen lohikeitto saaristolaisleivän kanssa 13 eurolla. Keitto oli niin iso, että juniorilla puhti loppui kesken. Koko lounasmenukin kolmella ruokalajilla olisi maksanut vain 26 euroa. Mielestäni ihan edullinen vaihtoehto. Jälkiruokana ollut hedelmäsalaatti ja jogurttijäätelö ei kyllä saanut ihan täysiä pisteitä. Oli vähän pliisu pläjäys.


Piritta oli kohtuullisen täysi. Ilman pöytävarausta ainoa vaihtoehto viiden hengen seurueellemme olisi ollut ulkona. Kohta meidän jälkeemme paikalle tuli kahdenkymmenen naisen porukka. Muitakin suurempia seurueita oli paikalla.


Ihana keli katsella merelle hyvän ruuan äärellä. Pirittassa näyttää olevan kesällä live konserttikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti