perjantai 10. lokakuuta 2014

Maltalla paistaa aurinkoOlemme saapuneet aurinkoiselle Maltalle. Sliemassa sijaitsevan Hotelli Fortinan viidennen kerroksen huoneen parvekkeelta on mukavat näkymät hotellin altaalle. Istun parvekkeella ja kirjoittelen blogia. Toisella puolella hotellia on ranta-altaat aivan meren äärellä. Meren yli näkyy Vallettan kauniit vanhat kivitalot. Ensi silmäyksellä Malta tuntuu mukavalta lomasaarelta ja hotelli hyvältä valinnalta. Yöllä Helsingissä lentokentälle ajettaessa satoi vettä. Välilaskulla Frankfurtissa oli harmaata ja ankeaa. Täällä oli lämpö vastassa. Ruoka ja juoma ovat edullisempia kuin Suomessa, samoin taksimatka lentokentältä hotellille ei paljoa maksanut. Muista hinnoista en vielä osaa sanoa mitään. Lapsiperheitä ei lomalaisten joukossa ainakaan meidän hotellilla ole. Taitaa muutenkin olla kesäkausi jo turistilaumoilta ohi. Ainakaan ei ole ruuhkan tuntua. 

1 kommentti:

  1. Ja ruoka hyvaa! Paitsi kani jota kokeilin, oli kuiva kun mika. Jos kania haluaa maistaa niin kannattaa varmaan jossain pitkaan haudutetussa pataruuassa.
    Parhaan fileepihvini soin Maltalla! Samoin spearribs.
    Bussit kulkee joka paikkaan mutta hitaasti, pitaa varata paljon aikaa. Ja pienemmalla Gozon(?) saarella on myos nakemista.
    Mukavaa lomaa!!

    VastaaPoista