torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäisolut - NoitaPääsiäisviikonloppu alkoi mökkimaisemissa rentoutuen. Ensimmäinen ja tärkein asia perillä oli laittaa tuli uuniin ja makkarat lämpiämään. Oluen ystävä serveerasi Noidan taikaliemen lasiinsa.


Pääsiäisoluen valmistanut Bryggeri Helsinki kertoo näin: Olut on vaalea pintahiivaolut, jonka viettelevässä maussa voi aistia hunajaista maltaisuutta sekä hentoa mausteisuutta. Kullankeltainen olut on valmistettu käyttäen belgialaista oluthiivaa, joka tekee nautinnosta miellyttävän kokemuksen. Salainen mausteseos lisää kausioluen makuun taianomaisen sävyn.

Sisällysluettelosta selviää, että yksi salainen ainesosa on pomeranssi, joka antaa oluelle pirteän hedelmäisen maun. Oluenmaistelijamme piti juomasta, mutta totesi, että se ei ole perinteinen Bryggerin panimomestari Mathias Hüffnerin luomus. Lisää kuitenkin pitää ehdottomasti saada.


Oluen seuraksi lämmitimme hiilillä Angelan korianterilla, inkiväärillä ja chilillä hyvin maustettua ja lihaisaa frankfurtteria. Ihan sopivaa pääsiäisruokaa sekin ;)


Sitten vain tulen hehkua tuijottelemaan pikku masu pullollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti