lauantai 11. helmikuuta 2017

Kuuhullun yöhiihtoKuu paistaa kuin katulamppu. Sukset on kaivettu naftaliinista ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Pakkasta on sopivat -10 astetta ja tuulta ei nimeksikään. Mitä muuta kuuhullu voi tehdä kuin lähteä yöhiihdolle?


Jäälyhtyjen ja lamppujen valossa löytyy mitä mainioin kohdekin. Latukahvila Väinölä on avannut tänään ovensa ja toivottaa tervetulleeksi kaikki hiihtäjät. Avajaisten kunniaksi kuumaa teetä ja munkkia sai puolille öin saakka.

Latukahvila Väinölä sijaitsee Orivedellä Teerijärven rannalla olevassa Minna ja Mauri Kailan saunamökissä. Jos pitkä hiihtolenkki ei houkuttele niin parin sadan metrin sivakoinnilla parkkipaikalta järven jäätä pitkin pääsee jo nauttimaan pöydän antimista, erinomaisesta isäntäväen juttuseurasta ja saunamökin lämmöstä. Nämä ihanan viitseliäät ihmiset ovat avanneet mökkinsä oven kaikille lepotaukoa kaipaaville.


Minä innostuin mehutarjoilun jälkeen hiihtämään järven ympäri. Neljän kilometrin lenkki kuun valaistessa latua oli huikea kokemus hiljaisessa yössä. Kiitos Minna ja Mauri! 


Väinölän blogista voit seurata latukahvilan elämää. orivedenlatukahvila.blogspot.fi

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Yleensä Väinölä on auki päivällä mutta avajaisten kunniaksi oli nyt auki myös yöllä. Se teki reissusta ihan spesiaalit minulle. Oli jännittävää hiihtää kuun valossa ja kuunnella jos susi ulvoo jossain.. no ei ulvonut ;)

      Poista