lauantai 16. heinäkuuta 2016

Museokortilla näyttelyynMinä hankin itselleni loman alkajaisiksi museokortin. Kortilla pääsee vuoden aikana yli 220 museoon ja hinta on vain 59 euroa. Se on varsinainen kaikkien aikojen kortti. Ei ole museokäynti kallis, jos vuoden mittaan pääsee käymään useammassa kohteessa. Olen muutenkin innokas museoissakävijä, mutta tästä lähtee liikkeelle aivan uusi aikakausi minun kulttuuririennoilleni. 

Tänään kohteenani oli Espoon Emma eli WeeGee talo. Siellä pääsin istuskelemaan Futuron sohville. Vaikka tuo Ufo on lentänyt Espooseen jo 2012 niin en ole koskaan siellä käynyt sisällä. Palloon ei pääse vierailemaan talvikaudella. Olipa nostalginen retrotrippi. Opas oli erinomainen ja innosti minut tutkimaan Futurojen matkaa maailmalla. www.thefuturohouse.com


Eilen pääsin jo käymään museokorttiretkellä Nro 1 Kiasmassa, Nro 2 Ateneumissa ja Nro 3 Sinebrychoffilla. WeeGee oli Nro 4. Tulee hyvää lenkkeilyä kun kiertää museosta toiseen. Luulen, että uusiakin museoita tulee jatkossa bongattua. Nämä neljä ensimmäistä olivat vanhoja tuttuja, näyttelyt niissä toki olivat uusia. 


WeeGeessä oli ihana Rut Brykin näyttely ja siitä postaan eri jutun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti