sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ranskalainen perheravintola Chateau-ThierryssäChampagnen alueella oleva Chateau-Thierryn kaupunki oli Ranskan viikonloppumatkamme lähin vähän kyliä isompi kaupunki. Se sijaitsee Marne-joen rannalla. Asukkaita kaupungissa on noin 14 000. Muutaman kerran poikkesimme kaupunkiin syömään, shoppailemaan ja maailman menoa ihmettelemään. Kaupungin ykkösruokapaikka on ehdottamasti perheravintola L'Adresse Rive Droite. Suomessa määrittäisin sen fine-dining ravintolaksi.


Ruoka-annokset ovat hyvistä raaka-aineista tehtyjä, kauniisti esille laitettuja hienoja kokonaisuuksia.


Fine-dining paikassa pitää olla hyvä tarjoilu sekä asiantuntemusta ruokien ja juomien yhteensovittamiseen. Tässä ravintolassa meitä palveltiin erinomaisella englanninkielellä ammattitaitoisesti ja ystävällisesti.


Ravintola on sisustettu raikkailla väreillä. Ensivaikutelma on siisti muttei kuitenkaan tylsä valkoliinapaikka.


Tällaisessa paikassa viihtyvät niin lounastajat kuin illanistujat.


Kolmen ruokalajin menun hinta oli 26 euroa. Viineineen, samppanjoineen ja kahveineen kolmen hengen ruokailu maksoi satasen. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa, jos matkallanne pysähdytte Chateau-Thierryyn.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen nakoisia annoksia eika budjettikaan mene rikki.

    VastaaPoista
  2. Ranskassa maaseudulla pystyy syömään erinomaista ruokaa kohtuuhintaan ja se on suomalaisesta näkökulmasta todella kadehdittavaa.

    VastaaPoista