sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Latinorakastaja tien päälläKaksipyöräisellä kulkevalle Karille tulee matkamittariin tuhansia kilometrejä vuodessa. Tänä kesänä on menopeli saanut pintaan kauniin valkoisen maalin ja omistaja hykertelee tyytyväisenä kaunokaisensa kanssa. 

Rouhean motoristin ulkokuoren alla sykkii lämmin sydän. Kari kiertää pitkin poikin Suomen kouluja motoristiporukan kanssa. Kiusaamisen ehkäisyyn keskittyvä kampanja on toivotettu tervetulleeksi usealle paikkakunnalle. Kymmenien motoristien saapumista koulun pihalle ei voi olla huomaamatta.

Mutta nyt ovat koulut lomalla ja motoristit muilla reiteillä. Jos Kari tulee sinua vastaan, niin kysy rohkeasti, mistä tuo lempinimi latinorakastaja on tullut. Eikä kannata kainostella vaikka motoristivaimo olisi kuuloetäisyydellä. Jokaisella porukalla on omat sisäiset vitsinsä, kuten nyt motoristeillakin...

https://mkkv.fi

Ps. Tämän viikonlopun liftauskisa on käynnissä edelleen ks. postaukseni 11.6.2016. Töölön turmiot on jatkanut matkaansa kohti Rovaniemeä. Liftaajien matkamittareihin on tullut tuhansia kilometrejä. Nopeimmat ovat päässeet Norjaan ja Puolaan saakka. Tänään palaillaan lähtöpaikalle monta kokemusta rikkaampana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti