lauantai 11. kesäkuuta 2016

Liftataan kilpaaPerjantaina nappasimme autoomme Helsingin suoralta iloiset liftarit Kiian ja Roopen ja tarjosimme heille kyydin Orivedelle.  He ovat mukana viikonlopun liftauskilpailussa Hitchball 4000. Liftauskilpailussa on aikaa sunnuntai-iltaan saakka matkata niin kauas kuin ehtii ja takaisinkin pitäisi päästä. Mukana kisassa on noin sata osallistujaa. Liftareita siis riittää teillä ja turuilla. 

Ajon aikana ehti rupatella niitä ja näitä. Minä innostuin muistelemaan omia liftausreissuja Suomessa ja maailmalla. Täytyy myöntää, että tuli ihan nuorekas olo menneitä muistellessa. Ihan kaikkia katalia kokemuksia en viitsinyt paljastaa, sillä kyllähän sitä tien päällä sattuu ja tapahtuukin. Teinimmekin ilmoitti innokkaana, että haluaa mukaan liftaamaan. No ehkä muutaman oppitunnin jälkeen....

Ystävämme pääsivät näppärästi Orivedelle ja siitä parilla kyydillä Jyväskylään. Blogipäivityksestä päätellen matka on jumiutunut Laajavuoreen. Seuraamme etenemistä jännityksellä tapahtuman nettisivujen kartalta. Parivaljakon löytää tiiminimellä Töölön turmio. Peukut pystyyn Kiialle ja Roopelle sekä tsemppiä matkaan. Kulkijat Jyväskylän seudulla hohoi, kaksi kivaa liftaria vailla kyytiä eteenpäin!

http://www.tulospalvelu.fi/gps/2016Liftaus/?v=m3

http://www.hitchball4000.fi

http://toolonturmiot.tumblr.com

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu. Mä liftasin tyttökaverin kanssa Saksan läpi Pariisiin ja sieltä Nizzaan ja Italiaan ja Sveitsin kautta Saksaan ja tavattiin kivoja ihmisiä, yksi kiva mies antoi meille jopa rahaa, kun oli itse varattomana liftannut ja joku kutsui meidät syömään ja yksi rikkaan perheen tytär Italiasta otti meidät avoautoonsa kyytiin ja yksi pariskunta Ranskan alpeilla, vaikka me oltiin likomärkiä. Olivat itsekin aikanaan liftanneet ja tiesivät, että märkiä ei helposti oteta kyytiin. Kivoja muistoja, nykyaikana ei vaan niin helposti enää uskalla kukaan liftata.

    VastaaPoista
  2. Ihania muistoja minullakin. Lähdetkö tiimiin niin liftataan Helsingistä Jäämerelle ja näytetään nuorille mallia! Mutta ei kerrota teineille ;)Yhden ystäväni sain jo innostumaan, ties vaikka mentäisiin.

    VastaaPoista