sunnuntai 24. tammikuuta 2016

LätkämatsissaTeinityttönä oli kova juttu, kun kaveriporukalla lähdettiin Tampereelle Hakametsän halliin katsomaan lätkämatsia. Kolme huippujoukkuetta Tampereella olivat Ilves, Tappara ja KooVee. Jokaisella joukkueella oli vannoutuneet kannattajansa. Matsiin lähdettiin aina kannatushuivit heiluen ja parhaassa tapauksessa joukkueen väreissä oleva paita tai takki päällä.


Kaikista jännittävin ottelu oli kun veriviholliset Ilves ja Tappara kohtasivat. 


Monta vuosikymmentä välissä ja kaikkien näiden vuosien jälkeen pääsin jälleen Ilves - Tappara otteluun!


Meidän seurueemme oli juhlistamassa syntymäpäiviä matsin äärellä. Porukastamme löytyi kummankin joukkueen kannattajia sekä jääkiekkoummikkoja ihmettelemässä tätä suurta urheilujuhlaa.


Ottelu oli sopivan tasainen ja lopputulos ratkesi vasta jatkoajalla, minun harmikseni Tapparan voittoon. Mutta onneksi synttärisankari oli tyytyväinen lopputulokseen. Suomen nuorten MM-joukkueessa pelannut Tapparan Patrik Laine tuntui olevan kovasti suosittu, sillä matsin jälkeen hän sai käydä erikseen tervehtimässä kiihkeästi kannustavia fanejaan.


Me menimme jäähallilla olevaan ravintolaan juhlaillalliselle ennen ottelun alkua. Reilussa tunnissa ehti syödä pääruuan. Pöytä oli varattu meille koko illan ajan. Ensimmäisellä väliajalla palasimme jälkiruuan äärelle ja toisella väliajalla skoolailimme sankarin kunniaksi. Ottelukuulutuksen kautta syntymäpäiväsankaria onniteltiin ja seurueemme onnistui saamaan ottelusta muistoksi virallisen pelikiekon, joka lensi laidan yli katsomon puolelle. Hauska vaihtoehto syntymäpäivien viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti