perjantai 29. tammikuuta 2016

Intia - melkein


Kaivelin vielä kerran vanhoja valokuvia viimeistä Pakistanin-matkan Melkein-postausta varten. Tämä on kolmas Melkein-postaus. Ihastuin tähän ideaan Meriharakan-blogissa ja päätin itsekin muistella vanhoja matkoja ja niitä maita, joissa olen melkein käynyt. Pakistanin matkalla näitä melkein maita tulikin useampi. Sarja ei pääty tähän sillä muiltakin vanhoilta reissuilla on kerrottavaa.

Matkareitti Pakistaniin kulki Frankfurtin ja Delhin kautta. Koska välilasku Delhissä oli koko päivän pituinen, niin olin päättänyt käyttää sen hyväkseni kiertelemällä vähän kentän ulkopuolella. Intiassa kuitenkin matkalaukkuni kanssa tuli ongelmia. Koskaan ei selvinnyt mihin laukkuni jäi. Delhistä sitä ei löytynyt eikä se koskaan tullut Pakistaniinkaan. Paluumatkalle ostin kauniin punaisen laukun. 

Muutama kerta on käynyt mielessäni, kuka mahtoi lopulta löytää laukkuni. Sisältö saattoi yllättää. Hapanleivät elivät ehkä jo omaa elämäänsä. Ne oli tarkoitettu tuliaisiksi. Laukussa oli tuomisina myös naisten alusvaatteita isot pinot, koska niiden löytäminen Pakistanista oli haasteellista. Muita vaatteita ei laukussa juuri ollut koska tiesin hankivani sopivia määränpäästä. Vaikka en ehtinyt kiertelemään Delhissä, niin olen silti melkein käynyt Intiassa.


Oli hauska lueskella albumista vanhoja matkajuttuja. Ihmettelin oikein itsekin kuinka viitseliäästi olen kirjoitellut tarinoita, liimaillut pääsylippuja ja muita leikkeitä matkalta.


Enää en jaksa nähdä niin paljon vaivaa albumien kansssa. Edelleen kuitenkin haluan kehittää kuvia paperikuviksi ja kasata niistä kansion. Kuvat tietokoneella eivät riitä.


Seuraava Melkein-sarjan postaus taitaa mennä Afrikkaan..... tai Etelä-Amerikkaan... katsotaan nyt mikä albumi seuraavaksi tulee vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti