torstai 15. tammikuuta 2015

Latva BarEnsimmäisen kerran menimme Bar Latvaan, kun näimme valoja ikkunassa ja kaipasimme jotain paikkaa matkan varrella, johon poiketa hetkeksi istumaan.


Toisen kerran menimme, kun Latva sopi mukavasti muihin suunnitelmiin ja halusimme tarkistaa, mitä uusia tuttavuuksia löytyi vaihtuvalta samppanjalistalta.


Kolmannella kerralla suuntasimme juuri Latvaan, sillä se oli saanut meidät koukkuun. Listalta löytyi muutama Sapas naposteltavaksi ja uusia juomia maisteltavaksi. Eikä pettyä tarvinnut, sillä maut olivat upeita ja tarjoilu ystävällistä. 

Välillä on vaikea keksiä, miksi jossain on vain niin viihtyisää, että haluaa palata uudelleen. Hyvät maut ja  tarjoilu ovat tietysti ykkösasia, mutta mitä muuta tarjoaa Latva Bar. Ensinnäkin, siellä ei tarvitse istua yksin. Monet muutkin ovat löytäneet paikan. Väki on sopivan sekalaista, että itse tuntee kuuluvansa ihan sopivasti joukkoon. Toisekseen sisustus on täynnä hienoja yksityiskohtia, kuten alla olevat suomalaiset jakkarat ja kynttilän suojina toimivat raastinraudat.


Latvan valaistus on myös jotenkin silmälle sopiva. Latva suosii suomalaisia pienpanimoita ja lähituottajia kausituotteineen. Niin ruoka- kuin juomalistoja muokataan rohkeasti. Raikasta, maistuvaa ja herkullista koko paikka lattiasta kattoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti