lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kalastajatorpan saunaKalastajatorppa ja Hilton Helsinki avasivat Sauna Dayn kunniaksi ovensa innokkaille saunojille. Tällä kertaa saunapäivässä oli mukana runsaasti hotelleja ja muita julkisia saunoja. Muutamaa viikkoa ennen H-hetkeä olivat useimmat saunavuorot jo varattu täytteen. Saunojia oli siis runsaasti liikkeellä.


Kalastajatorpan lauteillakin riitti kuhinaa. Kaksi saunaa miehille ja kaksi naisille sekä uima-allasosasto olivat käytössä. Altaalle oli järjestetty talon puolesta vesijumppa. Minä olin haaveillut etukäteen avantouinnista, mutta se kutistui tällä kertaa kevyeen varpaiden huljutteluun. Innokkaimmat ottivat löylyjen välillä pienen lenkin jäällä. Terassilla oli mukava vilvoitella auringon paisteessa.


Kalastajatorppa oli satsannut hienosti saunapäivään. Värikkäät viirit ja ilmapallot sekä iloinen henkilökunta toivottivat vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Oli kiva tuntea olevansa odotettu.


Huippuyllätys oli vartin ilmainen hartiahieronta. Istuskelin ensin hetken lauteilla löylyn lämmössä niskojani lämmittelemässä ja sitten kipittelin herrojen käsittelyyn.


Pieni hetki merelle tuijotellen ja tästä ihanasta palvelusta nauttien sai onnellisen olon. Arin löytää muulloinkin Kalastajatorpalta, jos pipo on kireällä ja niskat jumissa. Kiitos Ari ja Marcus!


Kalastajatorppa sijaitsee Munkkiniemen kauniissa merellisissä maisemissa.


Aurinkoisena päivänä jäällä riitti kulkijoita.


Minä nautin saunajuomat vasta kotona.


Toivottavasti syksyllä pääsee taas nauttimaan Sauna Dayn annista. Mihinkähän silloin suuntaisi saunakassinsa kanssa?

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä nautintoja! Täällä saunottiin perjantaina ihan vain omissa löylyissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä saunoin perjantaina, jatkoin lauantaina ja katsotaan mitä tapahtuu sunnuntaina. Saunassa on kivaa!

      Poista