keskiviikko 28. syyskuuta 2016

MoniteholasitNyt se päivä on koittanut, että minä olen hankkinut ensimmäiset moniteholasit. Kauan sitä siirsin eteenpäin. Päätelasit ovat välttämättömät, kun lukea en enää näe. Mutta nyt alkoi kyllästyttää tuo ainainen lukulasien otsalle siirtely. Muutaman päivän kokemuksella rappusten kulkeminen ei suju ihan vaivattomasti ja tulee sellainen olo, että lasien tehot eivät ole kohdallaan. Opetellaan nyt, jos alkaisi sujua. Ehkä tähän tarvittaisiin jonkinlaista kannustusta, että kyllä se siitä... tukiryhmä kenties tai vertaisryhmä. Onko vapaaehtoisia?

3 kommenttia:

  1. Tervetuloa kera monitehojen! Muuten niiden kanssa oppii elämään mutta jos enemmän lukee niin lukulasit on silloin tarpeen.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa kerhoon! Monitehot ovat verrattomat enkä enää pois antaisi. Aluksi keinuttaa, mutta pidä tiukasti silmillä, äläkä luovuta. Pääkoppa tottuu kuitenkin nopeasti. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Elämästä paljastuu aivan uusia puolia. Ja sanoisinko että on ihan tarpeellista nähdä auton nopeusmittarikin ajaessa. Viime ajat on mennyt vähän arvuutellen. Pimeällä ajo on ollut ikävää. Saa nähdä tuleeko tästä apu siihenkin vaivaan.

    VastaaPoista