tiistai 2. elokuuta 2016

Lounas KlubillaMiten ihana on istua lounaalle, kun pöytä on katettu valmiiksi, maljakossa eläviä kukkasia, lautaset kauniit, ruoka hyvää ja palvelu erinomaista! Tämä kaikki tuli vastaan Mäntän Klubin lounaalla. Sisääntullessa henkilökunta kiirehti esittelemään ruokalistaa. Salaatit ja alkukeitto olivat buffet-pöydässä, mutta pääruoka tarjoiltiin annoksina ruokailijoille. Vaihtoehtoina oli tällä kertaa kala- tai liharuoka. Jälkiruoan ja kahvin sai itse hakea sivupöydältä. Loistava lounas!


Bonuksena Mäntän musiikkijuhlien nuoret pianistit pitivät iltapäiväkonsertin, jota oli mahdollista seurata suoraan pöydästäkin.


Klubin yläkerrassa pääsee kurkistamaan historian siipien havinaa, sillä oleskelunurkkaukset ja kokoushuoneet on sisustettu vanhaan malliin. Ylhäällä on myös muutama hotellihuone.


Kesänäyttelynä Mäntän Klubilla on 28.8.2016 saakka Sonja Vectomovin paperimassaveistoksia ripoteltuna eri puolille taloa.


Mäntän Klubi oli minulle aivan uusi tuttavuus. Ensivisiitin perusteella voin lämpimästi suositella sitä lounaspaikaksi. Jos perjantai-iltana 5.8.2016 kaipaa vaihtelua, niin Iiro Rantala kumppaneineen tarjoilee musiikkia Klubin salissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti