sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

CocktailbaariJos haluaa leikkiä vaikka hetken ajan vanhanajan filmitähteä, niin kannattaa laittaa korkokengät jalkaan, leningin helmat heilumaan ja suunta kohti Lilla  Robertsia Pikku Roballe. Seuralaiselle tietysti ravatti kaulaan ja lakerikengät kiillotukseen. Hotellin Bar Lilla e on häivähdys entisaikojen glamouria. Art deco tyyliin tehty sisustus luo hauskan tunnelman. 


Sisustuksessa on ripaus myös siirtomaa-ajan henkeä ja seuralaisemme muistelivatkin nähneensä vastaavanlaisen paikan Etelä-Afrikassa. Mitäpä sitten filmitähdille lasiin hauskan illan kunniaksi?


Baaritiskin takaa löytyy taiteilijoita, joille drinkkejä tehdessä ei mielikuvituskaan ole rajana. Välillä tekijöiden kipoista nousee savu ja välillä lieskat loimottavat masiinoista.


Sitten ei muuta kuin valitsemaan suosikkiaan.


Meidän seurue päätyi kokeilemaan erilaisia drinkkejä. Makukuninkaaksi nousi maisteluissa päärynänmuotoisessa pullossa oleva kookosjuoma. Kauneuskuningattareksi oli niin monta hyvää suosikkia, ettei kilpailua voitu ratkaista.  Cocktail-laseja ja -kippoja oli vaikka minkälaisia.


Me muuten selvittiin ihan hyvin farkuissa ja ilman korkokenkiä. Miljöö vain sai mielikuvituksen laukkaamaan. Tämä oli oikein mukava mielikuvitusmatka pienellä vaivalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti