keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kohtaamispaikalla Estelle MaskameTeini yllätti kertomalla, että hän lähtee kirjailijatapaamiseen. Haastattelutapahtuma on kuulemma englanniksi, mutta se ei haittaa. Skotlantilainen Estelle Maskame kirjoitti kirjatrilogiansa ennen kuin täytti 18 vuotta. Dimily-sarja julkaistiin ensin netissä ja nyt kirjoista yksi on julkaistu suomeksikin, toinen englanniksi ja kolmannen pitäisi ilmestyä englanninkielisenä kirjaversiona helmikuussa. Tänään Maskame sitten saapui kertomaan kirjoistaan Akateemiseen kirjakauppaan.

Koulu on innostanut teiniä lukemaan. Yksi koulussa luettu kirja poiki halun lukea lisää. Kirjaston täti on osannut viedä teinin kiinnostavalle hyllylle ja tässä sitä meillä on innostunut kulttuurin kuluttaja. Itse hän googlasi lisätietoa kirjailijasta ja bongasi sopivasti tulevan vierailun Suomeen. Hyvä koulu! Hyvä teini! Oli kuulemma kivaa ja melkein kaiken ymmärsi.

2 kommenttia:

  1. Minäkin toivon, että meidän juniorista kasvaisi innokas lukija kun itse olen aina tykännyt lukemisesta.

    VastaaPoista
  2. Meillä tuntuu menevän vähän aaltoliikkeenä tuo lukeminen. Välillä ahmitaan ja välillä taas on hiljaisempaa lukurintamalla, kunnes taas tulee jostain joku ponnake lukemiseen. Minäkin kun innostun lukemaan niin ei meinaa nukkumaan ehtiä. Minusta kirja on parasta lukea yhdeltä istumalta.

    VastaaPoista