keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

BodyworkBodywork on tekniikka, jossa tarvitaan kuuntelevat kädet. Bodywork on yhdistelmä itämaista hierontaa,  hengitystekniikkaa, kiropraktiikkaa, energiahoitoa jne. Lista on niin pitkä kuin tekijä sen haluaa olevan. Bodyworkista minä löysin paljon samoja periaatteita kuin Aleksander tekniikassakin on.

Meille ilmestyi kuin lahjana taivaasta sohvasurffari, joka on bodyworkin taitaja. Saimme mieheni kanssa kumpikin melkein kolmen tunnin käsittelyn, joka tuntui stressaantuneesta ja jumittuneesta kropasta kuin matkalta Nirvanaan. Meidän ihana hippi-joogimme tarjosi sellaista luksusta, jollaiseen emme ole ennen törmänneet.


Minä en pidä ollenkaan hieronnasta. Minusta se on pelkkää kipua ja tuskaa. Joogimme osasi kuitenkin kunnioittaa kropan kipua ja odottaa kunnes lihakset suostuivat ylittämään kivun. Käsiä, jalkoja ja koko krooppaansa käyttäen hän viritteli raihnaisen ruumiini uuteen elämään. Olo oli taivaallinen ja henkikin kulki vapaammin. En ole ikinä saanut mitään vastaavaa kokemusta hieronnasta. 

Hippi-joogimme oli ihana filosofi ja viisas mies. Meillä oli mielenkiintoiset keskustelut ja hän kruunasi yhdessäolomme loistavalla vegaaniruualla. Sohvasurffaus tarjosi jälleen hienoja kohtaamisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti